alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
5 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 kávéskanál színes bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |