| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 db kovászos uborka | 12 | 0.7 | 0.2 | 1.9 | 0 | 0 |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 dl tartár mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| igény szerint szezámmag | 639 | 26.3 | 54.8 | 9.4 | 12.6 | 0 |
| 1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 5 dkg trappista sajt | 365 | 36 | 2 | 50.3 | 0 | 3 |
| 5 dkg karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 |
| 6 db bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 |
| 1 csomag mélyhűtött levelestészta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A tésztát hat darabra vágjuk, majd a közepére szórjuk a megreszelt sajtokat, rátesszük a virslit és a tészta szélét tojással megkenve, feltekerjük. A tetejét is megkenjük tojással, majd megszórjuk szezámmaggal. 220 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. Az ízesített tartárral tálaljuk.