alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1/2 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
3 lap zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
1 db piskótalap | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
70 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
3 evőkanál porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
1 kávéskanál vanília kivonat | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
50 dkg krémtúró | 276 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 37 |
2 evőkanál eperlekvár | 237 | 0.4 | 0 | 58.3 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |