alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csomag habfixáló | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl növényi tejszín | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
50 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
1 csomag babapiskóta | 389 | 9.7 | 4.4 | 77.7 | 0 | 0 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |