alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg mangold | 42 | 1.9 | 0.7 | 6 | 3.3 | 0 |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
2 evőkanál mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál teljes kiőrlésű liszt | 331 | 10.7 | 1.9 | 71.5 | 9.9 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |