alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg bélszín | 119 | 19 | 4.4 | 0.6 | 0 | 70 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
4 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |