Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Tagliolini Bresaola della Valtellinával

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Főtt tészták 
Cimkék: Tészták, Főétel, Hétköznapi vacsora, Főtt, Párolt, Sós, Meleg, Tésztafélék, Zöldség, Húsfélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
40 dkg vékony metélt 376 13.1 1.8 76.8 0.5 68
12 dkg Bresaola IGP 0 ? ? ? ? ?
8 dkg rukkola 0 ? ? ? ? ?
1 igény szerint tejszín 372 21.5 30.6 2 0 90
1 igény szerint vaj 372 27.7 28.1 1.6 0 100
1 igény szerint grana sajt 0 ? ? ? ? ?
1 ízlés szerint szerecsendió 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Főzzük meg a tagliolinit. Közben, egy magasabb oldalú serpenyőben pirítsuk meg, a nagyobbra vágott, trevisói vagy rucola salátát. Adjuk hozzá a Bresaola csíkokat és a tejszínt. Addig kevergessük egy fakanállal, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget, majd öntsük hozzá a megfőtt, lecsöpögtetett tagliolinit. Grana sajttal és ízlés szerint egy kis őrölt szerecsendióval tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)