alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
30 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 db polip | 83 | 16 | 1.1 | 2 | 0 | 150 |
50 dkg fekete kagyló | 85 | 12 | 2.7 | 3 | 0 | 108 |
1 db tintahal | 61 | 12.7 | 0.7 | 0.8 | 0 | 170 |
1 kg tengeri hal | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |