alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
20 dkg edámi sajt | 261 | 2.8 | 26.2 | 3.1 | 0 | 96 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
80 dkg brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |