| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 doboz rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 40 dkg koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
| 2 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A rukkolát megmossuk és leszárítjuk, a koktélparadicsomokat és az olajbogyókat félbe vágjuk.