alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál borkén | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
40 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
20 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 kg bogyiszlói paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
4 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
4 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |