| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 dl ecetes uborkaklé | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg árpagyöngy | 350 | 9 | 1.4 | 75 | 20.7 | 0 |
| 4 szem
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||