| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg trappista sajt | 365 | 36 | 2 | 50.3 | 0 | 3 |
| 3 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 csokor metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 30 dkg
sertéscomb |
160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
| 60 dkg mangold | 42 | 1.9 | 0.7 | 6 | 3.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Az olaj felén megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk a darált sertéshúst és kevergetve a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel ízesítve félpuhára pároljuk.