alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 teáskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
10 dkg mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
30 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
30 dkg mák | 537 | 20.5 | 38.2 | 23.9 | 10 | 0 |
30 dkg szilvalekvár | 227 | 1.3 | 0 | 54 | 0 | 0 |
20 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg szélesmetélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |