alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
3 dl sör (világos) | 38 | 0 | 0 | 4.6 | 0 | 0 |
2 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
60 dkg ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |