alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl almabor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
80 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |