alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 maréknyi fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
8 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
3 evőkanál tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
80 dkg kelbimbó | 50 | 4.9 | 0.6 | 6.1 | 4.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |