alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
10 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
80 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
80 dkg szűzpecsenye | 163 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |