alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg fusili | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
20 dkg gépsonka | 157 | 22.6 | 7.1 | 0.4 | 0 | 70 |
1 doboz konzerv kukorica | 126 | 4.6 | 1.6 | 23.1 | 0 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 dl ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |