alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 db sárgadinnye | 40 | 0.3 | 0.1 | 9.5 | 1 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
4 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
2 evőkanál curry por | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |