Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kolbászkrém

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Hentesárukból 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Uzsonna, Buli, Reggeli, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Tojás, Zöldség, Húsfélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
3 evőkanál tejföl (20%) 216 3.3 20 3.9 0 110
5 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
2 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
4 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
40 dkg lángoltkolbász 511 23 45 0.2 0 150
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Lehetőleg friss, puha kolbászt válasszunk. A kolbász bőrét húzzuk le és a hagymával és a keményre főtt tojásokkal daráljuk le. A puha vajjal és a tejföllel keverjük habosra, Lehűtve, pirítóssal tálaljuk, de kenhetjük zsömlébe, kiflibe tízórainak vagy tölthetjük zöldpaprikába, melyet kifagyasztás után vékony karikára vágunk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)