alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 db jércemell | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
10 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
8 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
20 dkg trappista sajt | 365 | 36 | 2 | 50.3 | 0 | 3 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |