alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
20 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
10 dkg karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 |
3 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |