alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg tengeri hal | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
fél citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
10 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |