| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 20 dkg mirelit spenót | 47 | 0.8 | 0 | 10.2 | 0 | 0 |
| 50 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
| 3 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
| 4 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||