| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
| 3 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 1 fej
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||