alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
80 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
75 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
25 dkg margarin (70% zsírtartalmú) | 294 | 2.6 | 30 | 3 | 0 | 109 |
25 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
2 evőkanál háztartási keksz | 414 | 9.8 | 6.8 | 78 | 3.3 | 0 |
3 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |