alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg vöröslencse | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
30 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
8 adag fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 adag olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál kurkuma | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |