Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Édes-savanyú mártás

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Mártások 
Cimkék: Mártások, Főétel mellé, Édes, Savanyú, Hideg, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 dl ketchup 109 2.1 0.4 24 0 0
4 evőkanál rizsecet ? ? ? ? ? ?
3 evőkanál méz 327 0.4 0 81 0 0
3 evőkanál szójaszósz 66 10.5 0.1 5.6 0 0
1 evőkanál gyömbér 61 2.5 0.8 11 0 0
4 gerezd fokhagyma  134 6.8 0.1 26.3 0.8 0
1 fej vöröshagyma  40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A hozzávalókat botmixerrel jól elkeverjük és tálalás előtt jól behűtjük.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)