alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
10 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
10 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |