| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 8 db csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 db				
		alma   | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 1 maréknyi aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 | 
| 1 maréknyi aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 | 
| 60 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A néhány vágással felaprított káposztát a kisebbre szelt gyümölccsökkel, a finomra vágott hagymával, fokhagymával és a babérlevelekkel átforgatunk, majd jénaiba vagy egyéb sütőtepsibe terítünk. Rátesszük a sózott, borsozott csirkecombokat. Lefedjük és másfél órán át 160 fokra előmelegített sütőben pároljuk. A fedőt levesszük és a csirkecombokat a tejföllel átkenjük. Még negyed órát felső lángon sütjük. Tepsiben sült burgonyával tálaljuk.
			
			A néhány vágással felaprított káposztát a kisebbre szelt gyümölccsökkel, a finomra vágott hagymával, fokhagymával és a babérlevelekkel átforgatunk, majd jénaiba vagy egyéb sütőtepsibe terítünk. Rátesszük a sózott, borsozott csirkecombokat. Lefedjük és másfél órán át 160 fokra előmelegített sütőben pároljuk. A fedőt levesszük és a csirkecombokat a tejföllel átkenjük. Még negyed órát felső lángon sütjük. Tepsiben sült burgonyával tálaljuk.