alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
8 db csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 maréknyi aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
1 maréknyi aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
60 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |