| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 80 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 | 
| 1 db				
		citrom  | 
					31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 fej brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 | 
| 2 db				
		paradicsom  | 
					22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||