| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 4 db				
		alma  | 
					35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			Az ujjnyi karikára vágott alma közepét kiszúrjuk. A forró zsiradékban az ecettel és a mézzel leöntve átpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a párolt, sült húsok mellé tálaljuk.