| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 80 dkg csicsóka | 31 | 2.4 | 0.4 | 4 | 0 | 0 | 
| 2 db				
		alma   | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 2 dl almabor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||