| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1.2 kg vaddisznócomb | 110 | 21.6 | 2.4 | 0.4 | 0 | 0 |
| 35 dkg vargányagomba | 40 | 5.7 | 0.2 | 3.8 | 6.9 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||