| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 6 db ürge | 123 | 20.7 | 3.9 | 0.6 | 0 | 0 |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 15 dkg lecsókonzerv | 25 | 1.3 | 0.3 | 4.2 | 1.9 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||