| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 3 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| 8 db újburgonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 15 adag zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 | 
| 15 adag karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 | 
| 1 adag fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 2 adag				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 60 dkg				
		sertéskaraj  | 
					159 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||