| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1/2 fej karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
| 20 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 1 csokor fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 csokor
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 40 dkg
sertéscomb |
160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||