alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 szelet borjúkaraj | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
8 szelet pármai sonka | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
16 levél zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl marsala | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |