| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 12 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 15 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
| 2 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 evőkanál piros arany (csemege) | 37 | 9 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||