| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
| 5 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 3 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 50 dkg medvehagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||