alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál baracklekvár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db banán | 105 | 1.3 | 0.1 | 24.2 | 2 | 0 |
5 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
3 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csomag vaníliás pudingpor | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomag tortazselé | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db gyümölcstorta alap | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |