alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1.5 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
25 dkg szárított gomba | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |