| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 5 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg füstölt lazac | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 40 dkg szélesmetélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||