alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
5 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
1 kiskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg füstölt lazac | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
40 dkg szélesmetélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |