prev
  • Marinált hal

    11:49
  • Vanília sodó

    12:04
  • Csülkös babos pacal

    12:02
  • Szász korhelyleves

    12:01
  • Erdélyi meggyleves

    12:01
  • Biltong feketepecsenyéből

    12:01
  • Rasszolnyik rizzsel

    11:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    11:55
  • Párolt borjúcomb tejfölös...

    11:53
  • Hortobágyi rakott tészta

    11:53
  • Marinált hal

    11:49
  • Vanília sodó

    12:04
  • Csülkös babos pacal

    12:02
  • Szász korhelyleves

    12:01
  • Erdélyi meggyleves

    12:01
  • Biltong feketepecsenyéből

    12:01
  • Rasszolnyik rizzsel

    11:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    11:55
  • Párolt borjúcomb tejfölös...

    11:53
  • Hortobágyi rakott tészta

    11:53
  • Marinált hal

    11:49
  • Vanília sodó

    12:04
  • Csülkös babos pacal

    12:02
  • Szász korhelyleves

    12:01
  • Erdélyi meggyleves

    12:01
  • Biltong feketepecsenyéből

    12:01
  • Rasszolnyik rizzsel

    11:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    11:55
  • Párolt borjúcomb tejfölös...

    11:53
  • Hortobágyi rakott tészta

    11:53
  • Marinált hal

    11:49
  • Vanília sodó

    12:04
  • Csülkös babos pacal

    12:02
  • Szász korhelyleves

    12:01
  • Erdélyi meggyleves

    12:01
  • Biltong feketepecsenyéből

    12:01
  • Rasszolnyik rizzsel

    11:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    11:55
  • Párolt borjúcomb tejfölös...

    11:53
  • Hortobágyi rakott tészta

    11:53
  • Marinált hal

    11:49
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kőrözött

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Uzsonna, Sörözés, borozás, Reggeli, Buli, Szilveszter, Farsang, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Tejtermékek, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
15 dkg juhtúró 283 18.2 21.1 3 0 12
15 dkg tehéntúró (félzsíros) 62 3.2 3.3 4.8 0 0
1 fej vöröshagyma  40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
10 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 késhegynyi köménymag 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál sör (világos) 38 0 0 4.6 0 0
1 evőkanál pirospaprika ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A vöröshagymát finomra vágjuk és eldolgozzuk a kétféle túróval és a vajjal. Kóstolás után sózzuk, mert a juhtúró is sós. Adjuk hozzá az őrölt köményt, a borsot és a paprikát, végül a sört beleöntve keverjük habosra.
Tálalás előtt hűtsük be egy órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Ropogós, friss kiflivel a legfinomabb.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)