| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál kókuszreszelék | 609 | 5.6 | 62 | 6.4 | 23.5 | 0 |
| 25 dkg barna bulgur | 0 | 12.3 | 1.3 | 75.9 | 18.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A felhevített olajon megpirítjuk a kókuszreszeléket, majd két perc múlva hozzákeverjük a bulgurt. Két perc kevergetés után, felöntjük hét deci vízzel. Sózzuk, borsozzuk és ha a víz felforrt, az edényt lefedve, a lángot eloltjuk. Bő negyed óra múlva, pecsenyevillával, átkeverjük és tálaljuk.