| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 üveg kagylókonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 20 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| 1 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 40 dkg spagetti | 350 | 12 | 1.5 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||