alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 evőkanál ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
1 csapott evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |