Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Hagymasaláta

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Saláták 
Cimkék: Saláták, Főétel mellé, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
50 dkg lilahagyma ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál cukor 402 0 0 99.9 0 0
2 evőkanál ecet 4 0.4 0 0.6 0 0
1 csapott evőkanál konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
2 evőkanál olívaolaj 901 0 99.6 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Megtisztítunk és karikákra vágunk egy fél kiló lilahagymát és leöntjük enyhén ecetes-sós-cukros páclével. Belekeverünk egy mokkáskanálnyi mustárt, borsot és hideg helyen néhány napig érleljük. Tálalás előtt leöntjük róla a levét, és megöntözzük egy kevés olívaolajjal.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)