Gránátalma szirup
			
			
				
			
		 
		
		
		
		
			Hozzávalók 
						
			
							
				
				| alapanyag | 
				kalória (kcal) | 
				fehérje (g) | 
				zsír (g) | 
				szénhidrát (g) | 
				rost (g) | 
				koleszterin (mg) | 
				
								
					1 db				
		citrom  					 | 
					31 | 
					0.4 | 
					0.6 | 
					2.3 | 
					5.3 | 
					0 | 
				
				
						
					| 10 dkg				
		cukor					 | 
					402 | 
					0 | 
					0 | 
					99.9 | 
					0 | 
					0 | 
				
				
						
					| 2 kg				
		gránátalma					 | 
					77 | 
					0.7 | 
					0.6 | 
					16.7 | 
					0 | 
					0 | 
				
				
		|  
				az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
				 | 
		 
		
		
						
			A gránátalma szivacsos belsejéből a magokat kaparjuk ki és turmixgépben zúzzuk össze, majd gézkendőbe öntve hagyjuk kicsepegni. Keverjük bele a cukrot és a citrom kicsavart levét. Kevergessük a cukor oldódásig, majd forraljuk be a negyedére. Öntsük zárható üvegbe. Hűtőben, fél évig eláll.
		
	        
	
        
        
    
    	
    
		Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)