Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Gorgonzolás krémtúró

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Sörözés, borozás, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Gyümölcsök, Kímélő, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
20 dkg krémtúró 276 18.2 21.1 3 0 37
5 dkg gorgonzola 34 3.4 0.1 4.6 0 1
1 csokor újhagyma ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál ribizli lekvár 251 0.2 0 61.6 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A lágy krémtúrót habosra keverjük a gorgonzolával, ízlés szerint borsozzuk és óvatosan sózzuk. Végül forgassuk bele, a zöldjével együtt, finomra vágott újhagymát. Hűtve tálaljuk. Pirított barnakenyérrel vagy tortillachipsszel. Kínáljunk hozzá ribizlilekvárt, fantasztikus ízkombináció!




Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)